Teemaviikot

Zinnkellerin teemaviikoilla ruokalistamme täydentyy vuodenajan parhailla sesonkiherkuilla.

***

SCHNITZELWOCHEN   AB 4.3.

SCHNITZELVIIKOT  ALKAEN 4.3.

 

SCHNITZEL “AMERICAN” BBC SAUCE, PERUNAWEDGES, SMETANA

KREIKKALAINEN  SCHNITZEL”CORDON BLEU”  VUOHENJUUSTO, PERUNAVIIPALEITA,  TZATZIKI

SVEITZILÄINEN SCHNTZEL, ALPENZELLER JUUSTOA, RÖSTI

BROILERI SCHNITZEL PANKOKUORRUTETTU, BATAATIPERUNA

VENÄLÄINEN SCHNITZEL, SIPULIKASTIKE, PAISTETTUA PERUNAA

METSÄSTÄJÄN SCHNITZEL, KERMAINEN  HERKKUSIENIKASTIKE

UNKARILAINEN SCHNITZEL, TULINEN PAPRIKAKASTIKE, RIISI

WIENER SCHNITZEL, PAISTETUT PERUNAT

                                  16.50  €     SISÄLTYY SALAATTI

 

VAPPUMENU 01.05.2019   KLO  12 – 17

Alkupalapöytä

Versosalaattia sitruunavinegrette, sherry- ja smetanasilliä

yrtti-jogurttisilakkaa, sillikaviaaria, jääkellarin lohta

Maalaispatee ja appeliinisalaattia, maalaisperunasalaattia

Grillattua parsa-vihannessalaattia, katkarapu-ceasarsalaattia

Valkosipulikrutonkeja, savustettua  porsaanniska, sellerisalaattia

Marinoitua kaalisalaattia, paahdettua villisikaa ja kirsikka-kastiketta

Varhaisperunoita ja tillivoita, talon leipävalikoima ja yrttituorejuustolevite

‘********

Savustettua merilohta   talon tapaan, valkoista parsaa

Sitruunaruohokastiketta

tai

Lampaanfilettä ja tattirisottoa

grillattua munakoisoa, madeirakastiketta

tai

Ceur de file, valkosipuli – perunapedillä

Grillitomaatti, Spätburgunderkastiketta

*******

Laventeli-Creme Brulee, persikkasalaatti

38,00

 

 

 

 

 

 

 

 

SPEZIAL MENU

toivomme yhtenästä menuvalikoima ja etukäteen tilattuna, menut tarkoitettu min. 10 hengen seurueelle

Menu 1
Kermaista maa-artisokkakeitto, mätivaahtoa, leipä
***
1/2 paistettua maalaisankka
***
Omenastrudel, vaniljakastike, kahvi /tee
29,00€

Menu 2
Hampurilainen rapukeitto, gini-vaahtoa
***
Saksanhirvenfileetä, katajanmarjakastike, kantarellia, palsternakka-porkkanapyree
***
Zinnkellerin rahkakakkua
35,00€

Menu 3
Matjessilli, sipuili, kurkkua, omena, majoneesi
***
Paistettua hanhenrinta, punaviinikastike, punakaalia, persiljaperunat
***
Lakritzijäädyke, kahvi/tee
35,00€

Menu 4       min. 25 hlö
Münchener Buffet 

***
Marinoitu kaalisalaatti, kurkkusalaatti, redisi, jogurtti kastike, perunasalaatti, broilericeasarsalaatti, krutonkeja, naudanlihacarpaccio, leipävalikoima, Obazda ja Brezel
***
Bayerilainen Leberkäse, Thüringer Bratwurst, kumina maustettua porsaanpaistia, uunissa paistettua lohta, hapankaalia, peruna, vihannesgratiini
***
Omenastrudel, vaniljakastike, kahvi/tee
35,00€

Menu 5
Toast Skagen
***
Paistettua villiporsaanpaistia, kanelikastike, karamelisoituja kastanjoita, Spätzle
***
Kuumaia rommikirsikoita, vaniljajäätelö, kahvi/tee
29,00€

Menu 6
Kolme pientä canapeestä: kylmäsavuporoa, katkarapuja, aurajuustoa
***
Voissa paistettua meribassia, kermainen hapankaali, persiljaperunat
***
Crème brûlée, kahvi/tee
30,00€

Menu 7
Ceasarsalaatti: pekoni, broileri, krutonkeja
***
Seesamikuorrutettu lohipihvi, voikastike, purjomuhennosta, persiljaperunat
***
Omenastrudel, vaniljakastike, kahvi/tee
30,00€

Menu 9
Katkarapuvarras salaattipedillä
***
Porsaansisäfileetä “Musta Pekka”, vihannespyree, röstiperuna
***
Crème brûlée, kahvi/tee
31,00€

18009767_10212485474233119_869731687_n

Deutscher Spargel, Riesling und Spätburgunder – das Quantum zum Erfolg