Teemaviikot

Zinnkellerin teemaviikoilla ruokalistamme täydentyy vuodenajan parhailla sesonkiherkuilla.

 RAVINTOLA ZINNKELLER TARJOAA

+ 65 vuotiaille

PÄIVÄN ANNOKSEN, keittiön suositus päivälle

12 €

TERVETULOA NAUTTIMAAN

KEVÄÄN HERKUISTAMME

****************

 

PARSAVIIKOT  ALKAA 11.04.2019

Parsashot

Kermainen parsakeitto ja parsavarras  9,00

Kylmä pinaattikeitto ja tiristettyä parsaa 8,90

Kylmäsavulohta ja parsaa, hollandaise   12,00
***

Parsaa ja hollandaisekastike tai voisulaa    18,50

Parsaa “ZINNKELLER” voissa paistettuja kampasimpukoita   27,00

Parmesan gratinoitua Schwarzwaldinkinkkuun käärittyä parsaa ja rucolaa   22,00

Parsaa ja merikrottia, sipuli-tomaattivihannes    23,00

Parsaa “GOURMET” porsaansisäfileetä, minttuvoi     27,00

Parsaa, saksanhirven-ulkofileetä, holandaisekastike, kantarellejä   32,00
***

Parsaa, mansikoita viherpippurikerma  9,50

 

 

***********

 

 


 

*********

RIESLING-SPÄTBURGUNDER -VIIKOT  13.05.-26.05.2019

Riesling Brut Rheinhessen

 Maksapatee leipä

*******

Kolmen keiton Potpuri

******

Paistettua merikrottia, sipuli-tomaattivihannes, parsaa, varhaisperunoita

12 cl 2016 Westhofer Kirchspiel Riesling Rheinhessen

tai
Tiristettyä kateenkorvaa, safrankastike, parsaa
tai

haudutettua vasikanposkea, punaviinikastiketta

12 cl 2015 Spätburgundeer Premium Rheinhessen

********

Mansikoita Romanoff

4cl Huxelrebe Beerenauslese  Rheinhessen

MENU     32.00€      Viinitarjois  18.00€

 

******

 

 

 

 

 

                                                                                     SPEZIAL MENU

toivomme yhtenästä menuvalintaa ja etukäteen tilattuna, menut tarkoitettu min. 10 hengen seurueelle

Menu 1
Kermaista maa-artisokkakeitto, mätivaahtoa, leipä
***
1/2 paistettua maalaisankka
***
Omenastrudel, vaniljakastike, kahvi /tee
29,00€

Menu 2
Hampurilainen rapukeitto, gini-vaahtoa
***
Saksanhirvenfileetä, katajanmarjakastike, kantarellia, palsternakka-porkkanapyree
***
Zinnkellerin rahkakakkua
35,00€

Menu 3
Matjessilli, sipuili, kurkkua, omena, majoneesi
***
Paistettua hanhenrinta, punaviinikastike, punakaalia, persiljaperunat
***
Lakritzijäädyke, kahvi/tee
35,00€

Menu 4       min. 25 hlö
Münchener Buffet 

***
Marinoitu kaalisalaatti, kurkkusalaatti, redisi, jogurtti kastike, perunasalaatti, broilericeasarsalaatti, krutonkeja, naudanlihacarpaccio, leipävalikoima, Obazda ja Brezel
***
Bayerilainen Leberkäse, Thüringer Bratwurst, kumina maustettua porsaanpaistia, uunissa paistettua lohta, hapankaalia, peruna, vihannesgratiini
***
Omenastrudel, vaniljakastike, kahvi/tee
35,00€

Menu 5
Toast Skagen
***
Paistettua villiporsaanpaistia, kanelikastike, karamelisoituja kastanjoita, Spätzle
***
Kuumaia rommikirsikoita, vaniljajäätelö, kahvi/tee
29,00€

Menu 6
Kolme pientä canapeestä: kylmäsavuporoa, katkarapuja, aurajuustoa
***
Voissa paistettua meribassia, kermainen hapankaali, persiljaperunat
***
Crème brûlée, kahvi/tee
30,00€

Menu 7
Ceasarsalaatti: pekoni, broileri, krutonkeja
***
Seesamikuorrutettu lohipihvi, voikastike, purjomuhennosta, persiljaperunat
***
Omenastrudel, vaniljakastike, kahvi/tee
30,00€

Menu 9
Katkarapuvarras salaattipedillä
***
Porsaansisäfileetä “Musta Pekka”, vihannespyree, röstiperuna
***
Crème brûlée, kahvi/tee
31,00€

18009767_10212485474233119_869731687_n

Deutscher Spargel, Riesling und Spätburgunder – das Quantum zum Erfolg