Zinnkellerini varaukset

Saksalainen ravintola Helsingissä… iloista tunnelmaa

Tule nauttimaan todella ikimuistoisesta ruokailukokemuksesta yhdessä Helsingin saksalaisimmista ympäristöistä. Meillä koet aidon ja iloisen tunnelman sekä kulinaarisen elämysmatkan Saksaan.

Pöytävaraus

Suosittelemme aina tekemään pöytävarauksen. Otamme pöytävarauksia vain puhelimitse vastaan niin lounaalle kuin päivällisellekin. Tee varauksesi soittamalla puhelinnumeroon 050-4710126 klo 11-23 välisenä aikana, maanantaista perjantaihin.

Emme ota vastaan varauksia baari-alueelle – jätämme alueelle aina pöytiä ja paikkoja vapaaksi sisään poikkeaville asiakkaille.

Yksityistilaisuudet

Zinnkellerin tilavat kabinettitilat sopivat erinomaisesti yksityistilaisuuksien, lounaspalaverien ja muiden kokousten järjestämiseen. Käytössänne on WiFi-yhteys sekä etukäteen pyydettäessä myös projektori ja valkokangas. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä sinulle onnistunut tilaisuus ja pyydä tarjous. Soita puhelin 050-4710126 tai lähetä sähköpostia ravintola@zinnkeller.fi.

Juhlat Zinnkellerissä

Tunnelmallisessa ravintolassamme, on erinomaiset puitteet niin virallisiin juhlatilaisuuksiin kuin rentoihin illanistujaisiinkin. Meillä järjestyvät pikkujoulut, häät, luokkakokoukset tai vaikkapa ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat Oktoberfest-teemalla.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Soita puhelin 050-4710 126 tai lähetä sähköpostia ravintola@zinnkeller.fi.

Luotettavat palvelut

Saat kauttamme myös Catering-palveluita ja voit järjestää tunnelmalliset juhlat kotonasi tai vaikka työpaikallasi. Meiltä saat aitoa saksalaista perinneruokaa niin suurelle joukolle kuin on tarpeen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Soita puhelin 050-4710 126  tai lähetä sähköpostia ravintola@zinnkeller.fi.

Oletko kiinnostunut saksalaisesta kulttuurista?

Haluatko päästä käyttämään saksankielentaitojasi? Ravintola Zinnkellerissä järjestetään säännöllisesti tapaamisia, joissa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja saksalaiseen kulttuuriin rennoissa merkeissä.

Kokoukset Zinnkellerissä

Tunnelmallisessa ravintolassamme, on erinomaiset puitteet niin virallisiin juhlatilaisuuksiin kuin rentoihin illanistujaisiinkin. Meillä järjestyvät pikkujoulut, häät, luokkakokoukset tai vaikkapa ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat teemalla.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Soita puhelin 050-4710 126 tai lähetä sähköpostia ravintola@zinnkeller.fi.