Restaurant Zinnkeller

Saksalainen ravintola Helsingissä
vuodesta 1980 palveluksessanne

Tutustu meihin

Ravintola Zinnkeller tarjoaa aitoa saksalaista perinneruokaa ja iloista tunnelmaa Kruununhaassa, kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Monipuoliselta listaltamme löydät Saksan eri alueiden herkut, viinejä ja oluita unohtamatta.
Lisäksi Zinnkellerin mukavissa tiloissa järjestetään erilaisia tapaamisia ja tapahtumia niin peli-iltoja kuin kulttuuriluentojakin. Tule mukaan pelaamaan ja vaikkapa testaamaan saksankielentaitojasi. Tervetuloa!

Maukasta Saksasta

Tutustu ruokalistaan

Tarjoamme aitoa saksalaista perinneruokaa sekä erikoisuuksia; aitoja saksalaisia makuja ja elämyksiä. Näitä et muualta Suomesta saa. Lisäksi teemaviikoilla ruokalistamme täydentyy vuodenajan parhailla sesonkiherkuilla. Katso ruokalista À la Carte.

Zinnkellerin tapahtumat

Tervetuloa Oktoberfestiin 15.9.–17.10.2020!

Bayerischer Brunch

Bayerilainen brunssi valloittaa ravintola Zinnkellerin yleensä kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 11–15.30.  Noutopöydässämme on tarjolla monipuolinen valikoima etelä-saksalaisia brunssiherkkuja. Tarjolla myös aito bayerilainen olutvalikoima, ainoastaan Zinnkellerissä.

Syksyn ensimmäinen brunssi odottaa koronatilanteen paranemista. Syyskuun brunssi on peruutettu. Ilmoitamme ilmoitustaulullamme sekä Facebook sivuillamme milloin syksyn ensimmäinen brunssi on mahdollista tarjoilla.

Bayerilainen Brunch hintaan 20 €/hlö. Teethän pöytävarauksen etukäteen! Brunssimenu, tulee aina edellisellä viikolla nähtäväksi.

Täydellinen yhdistelmä